Wij, Bert en Anita Roelofsen, hebben in 2001 onze woonwinkel geopend aan de Burg. Lodderstraat 13A in Opheusden. Met een achtergrond in meubelen en woonaccessoires, en een passie voor interieur, zijn wij continu op zoek naar unieke items die onze winkel ‘eigen’ maken. Sinds 2001 is de winkel al meerdere malen verbouwd. Daarnaast geven we de winkel, met inmiddels een totale vloeroppervlakte van 200 m², ieder seizoen een complete make-over. De focus ligt op het aanbieden van een variërende selectie aan meubelen, verlichting, woonaccessoires, en kado’s. In onze winkel heerst een ongedwongen en gezellige sfeer; de deur staat altijd open!

Wij gaan vaak samen op pad om artikelen in te kopen en zijn altijd op zoek naar nieuwe adressen om onze collectie uit te breiden. Het is onze missie om unieke items aan te bieden tegen een goede prijs. Zo ontstaat er, mede door onze internationale contacten, een mix van eigentijdse en oude, unieke items. Uniek, omdat we zelf ook graag onze handen vuil maken om artikelen op te knappen. Bovendien werken wij met een klantenkaart; hiermee spaart u voor extra korting op de gehele collectie.

Daarnaast streven we ernaar om u een zo fijn mogelijke winkelervaring te bieden. Wij geven u graag de ruimte om inspiratie op te doen en geheel vrijblijvend een kijkje te nemen in onze winkel. Schroom zeker niet om te vragen naar interieuradvies; we staan altijd voor u klaar en denken graag met u mee. Bij Bert kunt u terecht voor het nodige meubeladvies, hij bespreekt graag de mogelijkheden met u door onder het genot van een kopje koffie of thee.
Een aantal keer per jaar organiseren wij, samen met Rikje van @hurenmetsfeer, onze sfeerdagen. Deze weekenden staan vooral in het teken van gezelligheid en sfeer. De winkel wordt gevuld met de nieuwste items die we graag aan jullie laten zien. Wij zorgen voor de hapjes en de drankjes, neemt u de gezelligheid mee? Bent u nieuwsgierig geworden?

Kom dan gerust eens kijken om de sfeer te beleven!

Volg ons op social media